Vragen?
Google optimalisatie, Google Adwords en Google Analytics

Google geeft zijn zoekresultaten globaal in 2 verschillende varianten weer. De "natuurlijke" zoekresultaten enerzijds en de betaalde resultaten (advertenties via Adwords) anderzijds.


Google optimalisatie

Webfix probeert met haar klanten uiteraard een zo goed mogelijk resultaat te behalen in de "natuurlijke" zoekresultaten gezien dit voor u kosteloos is en de meeste bezoekers van Google eerder op deze resultaten klikken dan op de advertenties.

Ons Webfix CMS is qua techniek zo goed mogelijk afgestemd op Google. Als klant krijgt u hier in het CMS uitleg en tips over. Daarnaast helpen wij u met advies om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.


Google Adwords

Natuurlijk is het in sommige gevallen niet goed mogelijk om met bepaalde zoektermen op de 1e pagina te scoren in de natuurlijke zoekresultaten. Dit kan komen doordat er zoveel concurrentie is dat het bijna onmogelijk is om op de 1e pagina te komen. In dit geval is Adwords een goede aanvulling om alsnog bovenaan te staan met bepaalde zoekwoorden.

Wij kunnen u adviseren omtrent Google Adwords of samen met u een Adwords campagne opstarten. Hierbij kunnen we samen met u een advertentiebudget instellen waar u zich comfortabel bij voelt.

Qua kosten geldt bij Google wel het principe, hoe meer concurrentie hoe hoger de kosten per zoekwoord (per click) kunnen oplopen. Echter u kunt een maximum budget per dag instellen om oplopende kosten te voorkomen.


Google Analytics

Om het aantal bezoekers te kunnen monitoren en om de invloed van bijvoorbeeld uw adwordscampagnes of andere reclamecampagnes te kunnen meten configureren wij voor u als maatwerk klant bij Webfix graag een Google Analytics account. Via Google Analytics krijgt u toegang tot tal van statistieken omtrent het gebruik van uw website.

Ook hierin geven wij graag advies.


Google diensten en advies bij Webfix

Webfix biedt alleen Google diensten aan in combinatie met een website via Webfix.
Wij integreren geen Google diensten in externe websites.


Interesse in onze diensten?

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Webfix, neemt u dan gerust contact met ons op.

  

 
 
Google's zoekmachine (marktleider met 80-90%) wordt wereldwijd door miljarden mensen gebruikt en Google krijgt elke dag enkele honderden miljoenen zoekopdrachten te verwerken.

Wij richten ons vooral op Google, want als Google uw website goed indexeert dan doen andere zoekmachines zoals BING, Yahoo etc dit ook.

 
  • Rond de 250 miljoen gebruikers
  • Delen van informatie
  • Promoten van producten/diensten
  • Online netwerken
  • Zien wie uw inhoud deelt (Echo).

Google Plus is het sociale netwerk van Google en is nog in opkomst in Nederland. Waarschijnlijk omdat Facebook breder wordt gebruikt en veel lijkt op Google Plus. Echter gezien de kracht van Google zal ook dit platform steeds belangrijker worden is onze verwachting.Volg of like Webfix via Social Media

Webfix op Twitter

 

Bekijk het twitterprofiel van Webfix

LinkedIN

 

LinkedIN Webfix

Google +

Vragen?

Heeft u vragen over Social Media? Of wilt u weten hoe u Social Media voor uw bedrijf of organisatie kunt inzetten?

Wij helpen u graag verder.